Kontakt

Jag heter Tess Göthe är CEO/Owner för Tess Event –  Dans & evenemangsproducent
Jag tar gärna emot uppdrag inom projektledning, konsult, samordnare, danslärare
och övriga tjänster i samma inriktning inom dans & evenemang är av intresse.

Som Evenemangsproducent arbetar jag med projektutveckling-från idé till genomförande där jag tillsammans med min drivkraft och energi målmedvetet har mina starka sidor i ledarskap, service, programsättning, organisation och planering, kommunikation och idéformulering och konceptutveckling. Tycker verkligen om att vara ute på fältet och arbeta där jag verkligen kan tillföra min effektivitet.

Som danslärare är jag tränad med goda ledaregenskaper och ett flexibelt tänkande att se möjligheter och svagheter som finns inom ett område, för att sedan arbeta med att utveckla och förbättra med fokus på att öka självkänsla och självförtroende hos eleverna.  Har arbetat som danslärare genom flera studieförbund och föreningar genom åren och nu som egen företagare samarbetar jag fortfarande med olika aktörer för att eleverna ska få de bästa förutsättningarna.

Jag kan hjälpa er att bygga upp och utveckla, konsultuppdrag tar jag gärna emot när ni behöver extra personal vid event eller till er verksamhet
för att få er verksamheten att lyfta och tänka i ev. nya banor. Att synliggöra och skapa enskilda mål och strukturer och finnas tillhands om konflikter uppstår i verksamheten eller om ni behöver hjälp att strukturera om det dagliga arbetet för att få saker och ting att flyta smidigare.

Jag samverkar med flera vid behov vilket gör att du med förtroende kan vända dig till mig oavsett hur din struktur eller ditt problem ser ut, tillsammans plockar vi in den kompetens som just ditt företag behöver om det är jag som person eller större projekt.

Vad kan jag hjälpa dig med? 

 

//

Tess Göthe

Äger och driver Tess Event

E-post: info@tessevent.se

Tfn: 070-9794252

 

INNEHAR F-SKATT

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s